TWISSIJA! dikjarazzjonijiet AROs Enerġija ikomplu jixtru djar fil Holm

Illum il-kura meħtieġa u tfittex up dak li għandha tagħmel il-kummerċ ta 'ipoteki fl Holm. Minkejja l-aħbarijiet kollha ma 'dikjarazzjonijiet AROs Enerġija u Johan Stendahls qodma “Skandalhus” fil-ħarifa, bħala l-kumpanija tkompli jippruvaw jixtru djar ġodda fil Holm. Fil-ħarifa, dawn ġew imsemmija, inkluża l-frodi offerta lill-Bord Migrazzjoni, Mġiba Ħażina persunal barrani stess, awtoritajiet ordnijiet, kerrejja proprjetajiet traskurati u ġestjoni ħażina.

Sa ftit ilu daqs ftit aktar minn ġimgħa ilu imsejjaħ Bengt Staaf il-kompost condominium “Newbuildings” fl-iskola Anundgård u riedu jixtru vakanti 4:1 hemm. Det var den fjärde gången i ordningen som Aros Energideklarationer försökte komma över lägenheten genom olika personer. Tidigare i höst har man försökt köpa den genom Fredrik Wedelstam som var VD under endast en vecka (!) u “Pär Karlsson”, ett alias Johan Stendahl sägs utge sig för att vara. Då brf:en i Holm och förvaltaren Castor misstänkte oegentligheter, inte kunde få raka svar och det ständigt var mystiska omständigheter valde de att inte sälja till dem. Så var det även denna gång och på frågan om det rörde sig om Aros Energideklarationer som var köparen och syftet med lägenhetsköpet, svävades det återigen på svaren.

Lika oklara besked var det i slutet av augusti när HBU kontaktade Bengt Staaf angående ett strömavbrott i deras (frun Lis och svärfar Bernts) fastighetPensionärshemmet”. Det var då en hemlig person som inte kunde namnges som skulle kontaktas angående problemen. Aros Energideklarationer hade Bengt Staaf bara hört talas om trots att företaget begärde in hyran för deras egna hyresgäster. Några dagar senare offenliggjordes Migrationsverkets tilldelningsbeslut för Aros Energideklarationers asylboende i fastigheten. Några veckor senare var Bengt Staaf styrelsesuppleant i företaget och två månader senare i oktober blev han därtill majoritetsägare av Aros Energideklarationer (som även ägerLärarbostäderna”).

Aros Energideklarationer och Bengt Staaf har trots återkommande förelägganden och skrivelser inte fullgjort sina åtaganden varken gentemot myndigheter eller sina egna hyresgäster. Brister med svartmögel och ventilation som finns har de inte gjort någonting åt. Inte heller skottas och sandas det idag vid Pensionärhemmet, vilket ägare enligt lag är skyldig att göra. Bengt Staaf är upplyst om problemen och har lovat att de skall ordnas, men trots att de äger fastigheten har ingenting hänt på hela vintern.

På dagen före julafton fick däremot den inneboende barnfamiljen i Anundgård besked av styrelseledamoten Michael Sterner om att de måste flytta ut. Il-kumpanija ripetutament ppruvaw jiksbu l-familja b'modi differenti. Sajf aħħar, huma mħallsa l-ebda setgħa sabiex dawn kienu mingħajr il-poter fid-dar għal żewġ (!) ġimgħat u l-kamra tal-londri ġie mitfi għal diversi xhur. Dan kollu minkejja l-fatt li l-kumpanija għandha l-ebda dritt għall-seħħ il-familja, meta dawn jissejħu mandat u d-dritt legali li nitkellem. Anke Johan Stendahl lilu nnifsu u Pia Karlsson kienet f'kuntatt mal-familja u ppruvaw biex tikseb minnhom barra, għalkemm “m'għadx għandu l-karatteristiċi li jagħmlu”.

Din id-darba l-tort AROs Enerġija dikjarazzjonijiet dwar ordni mill-Aġenzija għall-Ambjent li fost l-oħrajn. byta ut fönster i familjens bostad och då passar de återigen på försöka tvinga barnfamiljen att flytta ut. Renoveringar som går att göra utan att man flyttar ut.

Ny VD för Aros Energideklarationer”, “Hus får säljförbud”, “Stendahl i rätten
Läs relaterade nyheter i annan media senaste månaden.

.
Lägenheten på Nybyggena valde bostadsrättsföreningen istället att sälja till en småbarnsfamilj som flyttar till Holm i dagarna. Varmt välkomna till Holm!

Ħalli tweġiba

Your email address mhux se jkun ippubblikat. Meħtieġa oqsma huma mmarkati *