Inför Landsbygdsriksdag 2018: Diskutera landsbygdsfrågor på Församlingshemmet 23/11 fi 19

Hela Sverige skall leva anordnar möte i Holm 23 novembru.

Il- 23/11 komposti u hija ġeneralment Holm-Indalsälven-Liden mistiedna jiddiskutu l-Affarijiet Rurali. Det är organisationen Hela Sverige skall leva (HSSL) som håller i mötet och även politiker är inbjudna. Mötet är en del i förberedelserna för den så kallade Landsbygdsriksdag som skall hållas i Västernorrland 2018 och i samband med det ges byarna runtikring möjlighet att visa upp sig med lokala aktiviteter. För att vi ALLA ska kunna vara med, bjuder HSSL Västernorrland och Sundsvalls Kommunbygderåd nu in till ett första möte.

Tid och plats: l-Erbgħa 23/11 fi. 19-21, Församlingshemmet i Holm.pdf
poster: Om du vill skriva ut inbjudan eller sätta upp en affisch hämta här .

Välkommen till en givande kväll, vi bjuder på fika!
HSSL Västternorrland & Sundsvalls Kommunbygderåd

Notifika (för fikats skull) aħħar 21/11. Välj antal och tryck boka. Klart! (Sors.)
Det går även bra att mejla Christina Antonsen på antonsenc@gmail.com eller sms’a/ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas/HBU).


OBS! Det står fel datum ovan i anmälan. Rätt datum är 23/11.

.Möte om landsbygdsfrågor.
Hela Sverige skall leva (HSSL) är en riksorganisation som företräder cirka 5 000 lokala utvecklingsgrupper runt om i landet. HSSL finns även på läns- och kommunnivå. Aqra aktar.
Landsbygdsriksdagen är en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor och har anordnats vartannat år sedan mitten av 1990-talet av Hela Sverige ska leva. Aqra iktar hawn.

Ħalli tweġiba

Your email address mhux se jkun ippubblikat. Meħtieġa oqsma huma mmarkati *