Kev txiav txim "(restaurant) lub sij hawm", kev them nyiaj yug Holms associationism!

Beställ Restaurangchansen här och du får fina rabatter på restauranger och butiker i Sundsvall med omnejd. Samtidigt stödjer du Holms föreningsliv!

Restaurangchansen är ett välkänt och populärt rabatthäfte fullt med rabatter på restauranger med t.ex. “ät 2 – betala för 1”. Dessutom finns nu mängder av %-rabatter och erbjudanden i butiker, på biltvättar med mera i Sundsvallstrakten. Du sparar direkt igen kostnaden på 220 kr per häfte på bara t.ex. en biltvätt och en lunch på stan.

HSK.HBU.Intäkterna (110 kr/häfte) delas sedan rakt av mellan Holm nyob deb nroog loj hlob thiab Holm tus qws tsoo cov kev ua si. Föreningar som båda kämpar för Holmbygden, men tyvärr med sparsamt kapital.

STÖD HBU OCH HSK, GÖR SÅ HÄR:

  • ALT. 1: Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och betala 220kr/häfte Betala gärna med swish!nrog Swish till 0730-332944 eller till PlusGiro 197 34 26-8.
    CEEB TOOM! SkrivFÖRNAMN OCH EFTERNAMNsom betalningsmeddelande, så att vi vet avsändaren. Vi leverar till dig per post eller annat lämpligt sätt, beroende på var du bor. Häftena börjar skickas/delas ut fr.o.m. fredag 11/9.
  • ALT. 2: SMS’a eller ring 0730-332944 om du vill köpa kontant i Sundsvall el. Holm.
  • Tipsa gärna andra eller beställ och sälj åt dina kollegor, vänner och bekanta.
BESTÄLL HÄR:
* = (obligatoriskt)
Restaurangchansen 2015!Beställ restaurangchansen av oss!.
.
Tack för att du stödjer
Holm nyob deb nroog loj hlob
och Holms Sportklubb!

Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta oss.

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *