LIVESÄNDNING IKVÄLL 19.00: Derbymatch Holms SKKovlands IF

Hnub no lub match nyob! Xyuas kom koj tau qhov zoo tshaj ntawm cov iav uas nyob hauv qab txoj cai. Thaum tej teeb meem kev, sim xwb qhov txuas ncaj broadcast nram qab no.

Holms SK.Kovlands IFHmo no 19:00 spelasNordvästras el classicopå Holmvallen med klassiska derbymötet mellan Holms SKKovlands IF. Matchen avnjuts som vanligt bäst på plats med en rykande kopp java och korv eller hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se livesänder match. För den som inte har inte möjlighet att närvara den vid denna högtidliga vårdrabbning, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Pab neeg no roster, matchnotiser thiab qhabnias ntawm SMS rau txhua match pub dawb nyob ntawm no!

Tonight tus kwj (“kos” saum toj): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:lub Youtube Channel: holmssk.se/youtube

Senaste derbyt, en minnesvärd Holmseger! Senaste HSK välkomnade Kovland på Holmvallen var för tre år sedan i maj 2013 i DM-rysaren, som efter 3-3 i fulltid gick ända till straffläggning. 6-4 blev slutresultatet då, efter en spännande uppgörelse framför läktaren.

Se hela straffläggningen ovan från det senaste mötet på Holmvallen mellan Holms SKKovlands IF.

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *