LIVESÄNDNING IKVÄLL 19.00: Holm – Kuben

Hnub no lub match nyob! Xyuas kom koj tau qhov zoo tshaj ntawm cov iav uas nyob hauv qab txoj cai. Thaum tej teeb meem kev, prova istället sändningens direktlänk nedan.

Holms SK.Kubikenborgs IF.Hmo no 19:00 spelar Holms SK mot Kubikenborgs IF 2 hemma på Holmvallen. Den näst sista hemmamatchen på några veckor, så passa på att se matchen på plats med en rykande kopp kaffe och en välsmakande hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se livesänder match. För den som inte har förmånen att närvara hemmma på bygdens idrottsmecka, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Pab neeg no roster, matchnotiser thiab qhabnias ntawm SMS rau txhua match pub dawb nyob ntawm no!

Tonight tus kwj (“kos” saum toj): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:lub Youtube Channel: holmssk.se/youtube

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *