LIVE: Göran Frisk gör comeback mot Hassels IF!

Hnub no lub match nyob! Xyuas kom koj tau qhov zoo tshaj ntawm cov iav uas nyob hauv qab txoj cai. Thaum tej teeb meem kev, sim xwb HSK's channel holmssk.se/youtube.

Hnub no 17:00 besöker Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder match. Med få matcher kvar av säsongen och en tät strid i botten av tabellen är det idag en match med mycket på spel! Efter att IFK Sundsvall 2 (som Holm besegrade i våras) dragit sig ur serien så tappade Holm en ack så viktig trepoängare i den ringa poängskörden. Inför dagens match så ligger Hassels IF på sju poäng i div5-tabellentätt följda av Holms SK på fem poäng. Beroende på hur de högre divisionerna slutar så kan det bli så att en sistaplats innebär en nedflytt till division sex nästa säsong. I en match där Holm har möjlighet att passera nästjumbon Hassel så är en tre-poängare idag viktigare än någonsin!

Gästspelande i dagens stormatch är ingen mindre än 80- och 90-talets stora gigant, den enastående Holmprodukten Göran Frisk!

Pab neeg no roster, matchnotiser thiab qhabnias ntawm SMS rau txhua match, pub dawb nyob ntawm no!

Tonight tus kwj (“kos” saum toj): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:lub Youtube Channel: holmssk.se/youtube

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *