Inför Landsbygdsriksdag 2018: Diskutera landsbygdsfrågor på Församlingshemmet 23/11 KL 19

Hela Sverige skall leva anordnar möte i Holm 23 november.

Den 23/11 är föreningar och allmänhet i Holm-Indal-Liden inbjudna till att diskutera landsbygdsfrågor. Det är organisationen Hela Sverige skall leva (HSSL) som håller i mötet och även politiker är inbjudna. Mötet är en del i förberedelserna för den så kallade Landsbygdsriksdag som skall hållas i Västernorrland 2018 och i samband med det ges byarna runtikring möjlighet att visa upp sig med lokala aktiviteter. För att vi ALLA ska kunna vara med, bjuder HSSL Västernorrland och Sundsvalls Kommunbygderåd nu in till ett första möte.

Lub sij hawm thiab qhov chaw: Hnub peb 23/11 KL. 19-21, Församlingshemmet i Holm.pdf
Affisch: Om du vill skriva ut inbjudan eller sätta upp en affisch hämta här .

Välkommen till en givande kväll, vi bjuder på fika!
HSSL Västternorrland & Sundsvalls Kommunbygderåd

Anmälan (för fikats skull) tseeb 21/11. Välj antal och tryck boka. Klart! (Källa.)
Det går även bra att mejla Christina Antonsen på antonsenc@gmail.com eller sms’a/ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas/HBU).


Ceeb toom! Det står fel datum ovan i anmälan. Rätt datum är 23/11.

.Möte om landsbygdsfrågor.
Hela Sverige skall leva (HSSL) är en riksorganisation som företräder cirka 5 000 lokala utvecklingsgrupper runt om i landet. HSSL finns även på läns- och kommunnivå. Nyeem ntxiv.
Landsbygdsriksdagen är en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor och har anordnats vartannat år sedan mitten av 1990-talet av Hela Sverige ska leva. Nyeem cov hauv qab no ntxiv.

sau ntawv cia

Koj email chaw nyob yuav tsis muab luam tawm. Search cim *