Holmes အတွက်ဝံပုလွေရသောအချိန်သည်ဆောင်းကာလဆန့်ကျင်ဒါဟာဝင်

ဘုရားကျောင်းမှာ Holmes Verbesök.သဘာဝဘဝကအစဉ်အဆက်ပိုမိုနီးကပ်စွာတွားတတ်သော. သဘာဝ Holmes ဖို့ပြီးသားအနီးကပ်အများအပြားထူးခြားဆန်းပြားအသားစားတွေ့နေရရှိပါတယ်. ဤသည်တနင်္ဂနွေAnundgårdအလယ်၌ထင်ရှားနေတဲ့ဝံပုလွေဖြစ်နိုင်ပါတယ်, Holmes.

Big ထမ်းရွက် Liden အတွက်ပြစ်မှုထင်ရှား..
ရွာနှင့်၎င်း၏အနီးအနားမှာ, မကြာသေးမီကကျေးရွာများတွင်ဝက်ဝံနေသည်ကိုတွေ့မြင်ကြရကြောင်းသိရသည်. လွန်ခဲ့သောနှစ်ပတ် sköts ထို့အပြင်တစ်ဦးကြီးများbjörnဈ Liden. တစ်ခုခုယခင်ကအလွန်ရှားပါးခဲ့. ဆောင်းပါး ST Read.
.
အဆိုပါ Lynx Gimåforsအတွက်ခြံပေါ်တွင်တွေ့မြင်ခဲ့သည်..

သြဂုတ်လမှာတော့တစ်ဦး Lynx ရုံGimåforsအတွက်ကြံစည်မှုန်းကျင်လည်းရှိခဲ့သည်, တစ်ဦးလယ်ယာအခွန်ဦးသေဆုံးခဲ့သည်မထွက်ရ.
* ပုံထဲမှာ Lynx အဆိုပါလုပ်ရပ်နဲ့ဘာမှရှိပါတယ်.
.
.Holmes ရဲ့ဘုရားကျောင်း.
Än mer svårslaget var dock att det på lördagskvällen kunde ses en varg i Anundgård. Det var under en kvällspromenad som en intillboende såg ett större djur strosa bara några meter ifrån Holmes ရဲ့ဘုရားကျောင်း. En varg med stor lurvig svans rörde sig mitt inne i byn. Under en stund hade de båda ögonkontakt och en förbipasserande bilist stannade och fick också nöjet att beskåda rovdjuret. Sedan gjorde vargen ett rejält hopp över kyrkhäcken och försvann norrut med en svajande framryckning upp mot skolan.
.
.
Vad vargen hade vid kyrkan att göra är oklart. Möjligtvis var besöket av religiös karaktär eller ett besök hos någon jordfäst bekant? Kanske ligger där en Björn begraven

Utegångsförbud eller turistmål
En aktuell fråga är så klart om det nu är farligt att gå utomhus om kvällarna. Vargar är dock oerhört sällsynt farliga för människor och historiskt sett har det bara dokumenterats några enstaka vilda vargattacker အောက် 1700- och början av 1800-talet. En förhoppning är dock att detta kan hjälpa bygden med en ökad turistinströmning och med intresserade som vill få en skymt av vargen. Kanske kommer det lokala friluftsföretaget ထရေးဒင်းထဲသို့ဝင် att ordna turer i Holm med vargsafari i framtiden.

တစ်ဦးစာပြန်ရန် Leave

သင့်အီးမေးလ်လိပ်စာပုံနှိပ်ထုတ်ဝေမည်မဟုတ်ပါ. တောင်းဆိုနေတဲ့လယ်ယာမှတ်သားထားတဲ့ *