Holm is met de Gold Femman 2013


Wie weet Holm SK beste?! Challenge Olle Frisk en alle andere HSK fans! Ondersteuning Association op een leuke manier. Maak van de gelegenheid om te concurreren en inzet op uw “Gold Vijfde” Een hart-Laget. Beste Holm Kenners win een voetbal reis naar Engeland, waarde 4000 kr!!

HIER kun je online spelen op je vijf Holm MVP!(Heeft u een brochure op papier? Onmiddellijk te verlaten uw vijfde tot en met het eerste elftal spelers om hen in staat stellen om te registreren of bel / tekst uw nummer 0730-332944.)
Op een nieuwe website, guldfemman.se/holms-sk zul je ook in staat zijn om een ​​fooi, volg je spelers, Voer een. tactische vervangingen M. M en volg het komen Gold Fives en zie hoe je bent.

Seizoen 2013 Het zal daarom worden betrokken bij genoemd iets “Gold Femman - Uw plaatselijke Dream Team“. Dit is vergelijkbaar met Aftonbladet concept van Dream Elvan, maar met lokale prägel. In plaats van “kopen” 11 spelers uit de Premier League, klant kiest 5 spelers van ons A-team. Geen droom elf woorden, zonder een gouden vijfje.

De spelers in het eerste team krijgt punten voor hun prestaties in de serie Game. En helpen ger t.ex. punten, terwijl een rode kaart geeft minder. Dit op zijn beurt verwijst naar de fans van verschillende goud vijven die in de race. De huidige positie zal constant worden gecontroleerd op een speciale website alleen voor Holm SK Gold Femman (kondigde later). Beste tipgever Holm's waarvan vijfde heeft de meeste punten bij de serie voorbij is wint een voetbal reis naar Engeland, waarde 4 000 kr. Zelfs als je niet een “gamblare” voor dagelijks, het is een leuke manier om het vrijwilligerswerk in Holm ondersteunen. Het is ook mogelijk om een ​​vrije gratis resultaten via sms, een continue resultaten te krijgen en match info.

In maart / april, zal het naar hun goud vijf te kopen en dan hebben we in de vereniging is ook het bevorderen van dit met behulp van gedrukte sales sheets. Rente Abonneer boven, om meer informatie te krijgen wanneer het tijd is. Niet dwingend enkele manier. Wij zullen op onze site hier linken met goud vijfde klas als alles klaar is. Een gouden vijfje kosten tussen de 50 $ En 250 SEK afhankelijk van de spelers om te kopen.

Gold Femman zal nieuwe inkomsten Holm Sportklubb, maar vooral, de hoop is dat we kunnen belangstelling en inzet te verhogen rond de compound. Help ons om ons meer vertellen over deze. Maak gebruik van de “Zoals” en “Haar”-links en ons helpen verspreiden het woord aan uw Facebook-vrienden.

Lees meer over Gold Femman, puntensysteem, Prijzen, m.m. van guldfemman.se / info.
Lees meer over Holms SK.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *