HSK play Berners Cup dit weekend

Vrijdag: Holms SK – Damp IF 2 0-0
Zaterdag: HSK Söråker FF 2-0 (verandering, Moradi), Svegs IK-HSK 1-1 (olsson)
Holms SK werd tweede met 5 punten in hun groep Berners Cup. Zie hieronder Group tabel.
1 Svegs IK 7p
2 Holms SK 5p
3 Damp IF 2 2p
4 Söråkers FF 1p
Läs referat från cupen.
is alla gruppresultat.

Holms SK revving het tempo in de pre-season training door deel te nemen in Berners Cup in Ange weekend. Het toernooi wordt gespeeld op kunstgras met teams uit verschillende series, zowel binnen als buiten de provincie. Holm SK neemt de thuisploeg Ange reeds vanavond 17:10 en voldoet aan Söråker FF en IK Svegs morgen.
Zie match programma op de website van het A-team, holmssk.se/a-laget.

Voor het seizoen 2013 hebben Holm Son Pontus Maina genomen een grotere verantwoordelijkheid en zal ondersteunen Thomas Åslin als assistent-coach. Läs intervjun från Ånges hemsida inför cupen med Maina.

Voor het seizoen 2013 is het voor het eerst een munt die op de Holm SK en ondersteun de Club. Selecteer vijf spelers die je denkt dat de meeste punten over het jaar te genereren. Het omslagpunt Holm oogstmachines beste wint een voetbal reis naar Engeland, waarde 4100 kr!! De runner-up krijgt gratis toegang tot Holm Vallen hele volgende seizoen en nog veel meer prijzen worden hang naar. Een tip lijn met Holm fans zullen worden bijgewerkt als gevolg van een nieuwe self-Holm gaming site tijdens het seizoen, waar u in staat om te volgen te zien wie het beste tipppar zal zijn. Tip De coupons zal gaan over de verkoop in maart en april. U kunt al boeken in een game. Lees hier meer.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *