Svårvallat voor Indalsälven Liden in Vasan


Het was een teleurstellend en enigszins onverwacht resolutie voor Indal-Liden bijdrage aan Vasaloppet. Twee van schaatsers van de club had namelijk pleiten versloeg de machtige web pad. De swingende weer met een sterke wind de avond voor de wedstrijd gaf een onvoorspelbare ski vóór p.g.a. zuigende jachtsneeuw dat lag op de sporen. “Het was als rijden met een drinkfles vast tijdens ski's“, geven, moeten de skiërs. Zowel Jonas Modin en Max Wikholm ervoor gekozen om de mastiga breken 90 km van het spoor. De middelste zoon nam de kans en was in staat om voor de eerste (en misschien wel laatste) skiën voordat Vasaloppet ervaren verbeeldde, nu de nationale televisie beroemdheid en zijn vader over de finish in Mora. Jenny Modin en Mikael Broman bezocht legde uiteindelijk heldhaftige pogingen van tien of twaalf uur in Dala bossen afwerking in het donker.
Zie kort interview van SVT met Max Wikholm (na ongeveer. 1:30 me), geïnterviewd door Jenny Modin van Liden die beiden werkten en geskied tijdens Vasaloppet.

Tijd Positie Naam
07:18:04 5665
Wikholm, Niklas zie de finish (48:05 me)
10:03:02 1266 Modin, Jenny zie de finish (33:01 me) Helicopter rod spins… =)
11:58:53 12026 Broman, Mikael zie de finish (28:53 me)
DNF Wikholm, Max (2527 voordat breken bij Mångsbodarna)
DNF Modin, Jonas (6162 voordat breken bij Risberg)
Tussentijden kunnen worden bekeken op de links hierboven.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *