Drakabergets SK på Holmbygden: nieuwe nyhetsfält, ledkarta M.W..

Drakaberget SK

Ledkarta.Drakabergets sida på Holmbygden.se under “Verbindingen” is nu bijgewerkt met een eenvoudiger ledkarta en link naar club website, Facebook-pagina met de huidige leiding werkt M.M.. U kunt nu ook de nieuwste vereniging nieuws op de homepage rechts onder de Holm SK het nieuws. Door het nemen van een snelle blik over de juiste veld om een ​​snel overzicht van wat er lokaal gebeurt krijgen.

Draka berg laatste nieuws

De club heeft behoefte aan meer leden
“Wat het ook is, omdat we alleen maar speculeren, is het misschien zo dat ze verwend worden? Je neemt het voor lief dat de gewrichten zijn er en vergeet de inspanningen van vrijwilligers en het geld dat het eigenlijk kost om fijne lood te houden? Wat een individueel lidmaatschap kosten zijn een druppel in de oceaan van wat het kost om te bezitten en het besturen van een sneeuwscooter. Alleen dumsnålt niet naar de plaatselijke club te sponsoren.
Läs mer här och bli medlem.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *