Warme zomeravond op een verlies op Holm Vallen

Maandag bood een mooie zomeravond met dit jaar de presentie thuis in Holm Vallen. Helaas, het spel was niet zo glorieus als het weer. Holm in elkaar geslagen door Matfors in de laatste ronde voor de pauze. De bezoekers konden winnen met 2-0 nadat de leiding heeft gehad, 1-0 partituur. De eerste helft ging naar Matfors die het grootste deel van het spel gehouden en creëerde daarmee ook de meeste kansen. Maar het zou duren tot het einde van de helft voor de bezoekers kregen het gat op de eilanden. Dit is door het weg te gaan in de goede verdediging en Matfors speler hield zijn hoofd en kon gemakkelijk ontwrichten de bal langs Stefan Bjertung in het huis doel…
Lees het volledige verslag van de vergadering op holmssk.se /alaget.

Läs Dagbladets reportage från Holmvallen.

Man Van De Match *: Johnny Nutt.
*Altijd gekozen op de Holm-cro. Vandaag respresenterad door Agne Frisk.

+ NIEUW: Lees de tegenpartij eigen wedstrijd commentaar hier – MISSING.
+ De prestaties van de spelers in de wedstrijd van vandaag. Zie målskyttar, bijwonen, inhopp etc.
(Houd uw muispijl over de lijn symbolen aan de bovenkant om te zien wat ze betekenen.)
+ NIEUW: Bekijk speler statistieken van HSK's overeenkomt, doel, helpen, korte mM.

+ Samenvatting en “before-talk” van Lokalfotbollen.nu. Herziening van alle
competities (laat of de dag geupdate na de wedstrijd).
.

Volgende wedstrijd, DM: Holms SK Ånge IF (Div. 3), woensdag 24/7 19:00 Holmvallen.
.

Links
+ Zie Guldfemman tabel op holmssk.se /g5.
Heb je de wedstrijd gemist? Het is nog niet te laat! Lees hier meer!

.
tabell+ Holmbygden.se /Tafel – Tafel, matcher etc.
+ Boogschutter League Division 5
+ Interne scorer Holms SK's
+ Openbare League Division 5

+ Holmbygden.se /hsk – Lees meer over de vereniging Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se /hskkalender – Synchroniseer wedstrijden / trainingen met uw mobiele!
+ Holmbygden.se /serie – Resultaten en tabellen voor alle Medelpadsgatan Impact, Ook directe rapportage wonen de Allsvenskan en Superettan (m. Giffarna).

+ Abonneer je op HSK's wedstrijd info en resultaten op SMS via Holmbygden.se!