Jessica Falk i ST: “Het leven begint bij 40”

Jessica Falk
Jessica Falk en dochter Tova thuis in Anundgård, Steeneik.

Vorig jaar, Jessica Falk verhuisde met haar dochter Tova en haar man Patrick aan Holm, de historische “Oude Affär'n”. Jessica en familie is uitgegroeid tot een verademing voor de gemeenschap met muziek en engagement. In combinatie met haar 40e verjaardag zegt ze in de huidige Sundsvall krant op de verhuizing naar Holm, voorheen moeilijke gebeurtenissen en hoe ze vond de vitaliteit.

- Het is onzin gezellig hier, het voelt als huis van mogelijkheden. Ik heb nog nooit zo thuis gevoeld als ik hier doe, zegt Jessica.


Heb je de nieuw uitgebrachte film van Old Affärn gemist?
Zie hoe winkel in het dorp zag 1975, Max av video Wikholm.

Dit najaar plannen Jessica naast hun gezamenlijke verjaardag- en inwijdingsfeest voor een mini-tour in Zweden. Ze heeft een nieuwe Zweedse band, De Vlammende Harten, die ook bijgewoond door Charlie McCoy uit Nashville, die uitvoerend producent op haar album, die ze lanceerde haar zangcarrière was.

Lees hier meer in het verhaal van vandaag uit Sundsvall Krant.

 

CURRENT TOONT ​​MET JESSICA FALK
Tickets, soms m.m. – lees meer Jessica Falk's website.

6 & 7 September in Gävle / SollefteåCharlie McCoy en Jessica Falk & De Vlammende Harten
Charlie McCoy heeft muziek gemaakt met, onder andere, met de allergrootste - Elvis Presley.

Charlie McCoy bezoek Jessica Falk & De Vlammende Harten concerten in Gävle en Sollefteå. Een wereld-beroemde en veelgeprezen multi-instrumentalist uit Nashville TN. Charlie McCoy is het creëren van geluid achter duizenden opnamen en klappen met Dolly Parton, Johnny Cash, Bob Dylan, Ringo Starr, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en vele vele anderen.

.
10 Augustus Tranviken Havsbadshotell
Jessica Falk & De Vlammende Harten kl. 20.00.

17 Augustus Junselevägen Jessica Falk & De Vlammende Harten. Het zal een avond van kenmerken in!

9 Juni Sättna kerk Jessica treedt op met het koor Voices Of Joy in Sättna kerk.

16 juni Sundsvall, Elimkyrkan Jessica speelt solo, welkom!
.

LUISTER NAAR
Jessica Falk – Let'em Know ( Dit meisje is hier To Play) .

Een gedachte over "Jessica Falk i ST: “Het leven begint bij 40”

  1. Hi! Jessica Tove. Locatie van pagina op dit moment. Ik, hebben we nagedacht over je sinds afgelopen zomer toen we elkaar ontmoetten in Junsele Wij leven op 4 mil noorden van stan.Nu we kijken uit naar uw nieuwe album in dec.Kramar aan u van Aili op Göran Moberg Godmark 102 89691 Husum

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *