Hembygdsdag in Holm 30ste verjaardag

Hembygdsföreningen gevierd 30 jaar.zondag 7 Juli gevierd Holm Local History Society dertig jaar. De dag begon met aanbidding en dopen in de kerk Holm. Tijdens de dienst, werd muziek uitgevoerd door Susann Reistad op viool en Bertil Westlund op gitaar spelen nummers van Holm. Een aantal van de nummers waren door Helge Sahlin en Edward Cold Mountain.

Medelpad hoeve Association vice-voorzitter, Anne Beach Lund, toespraken en voerde de vakbond felicitaties aan verbinding. Het verzamelen in de kerk werd afgesloten met president dertien jaar van de vereniging, Göran Loviken, werd geëerd met de Zweedse vereniging van de lokale geschiedenis Honor gierig met laurier en een diploma voor jarenlang verdienstelijk werk in de lokale geschiedenis beweging.

Na de dienst, verzamelden zij in het parochiehuis waar het broodje cake en koffie werd geserveerd. De voorzitter gaf een toespraak herinnerend aan onder andere, de vereniging eerste voorzitter, olle Eliasson, en zijn grote betekenis voor associatie. Drie van de oprichters die nog steeds onder ons, Anna Greta Agge, Sigurd Sjostrom en Holger Sahlin, geëerd elk met een eigen exemplaar van "Holm boek". Ongeveer vijftig bezoekers hadden zich aangemeld om deel te nemen aan de viering van de vereniging de eerste dertig jaar.

Tekst en beeld: Holms Hbf., Lars-Erik Wikholm.

holmbygden.se/NYHET
Meer kan zeer bereid om te helpen in te dienen kredieten zijn, nieuws en rapporten hier!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *