Holm dijk nieuw gepolijste gezicht rally

Mattson meerdere ruimt op Holm Vallen.
met kettingzaag, zweet en non-profit enstusiasm leuk het was om Holm Vallen voor de daling van het seizoen, die nu trekt hardlopen. Iedereen die een paar stadions in de lagere divisies in Medelpad is al snel merken hoe leuk Holm muur is in vergelijking met andere faciliteiten zonder houten avbytarbänkar, snackbar en een mooie grote kleedkamer.

Klik om K te zien. Lind Bouw en meer bedrijven uit de wijk.Om verder te gaan houden het stadion in goede staat verzameld Holm Players, leden en dorpelingen vrijwilligers om de jaarlijkse dag activiteit tijdens grijze weer zaterdag. Onder andere genageld in nieuwe veranda of samen met de binnenlandse timmerwerk deskundigheid van K. Lind bouw op het terrein. Een team eindigde zelfs met een training die de intro voor de herfst.
.

DM, 1/8-laatste: HSK – Damp IF, ons 19:00.
De daling van het seizoen start dit weekend, maar voordat het wachten een delicate uitdaging in DM thuis op woensdag. Na Holms SK geschopt twee divisie 4 team uit het toernooi wacht nu Ange IF, topteam Div. 3.
Komen, controleren en houd tijd beide duimen!– Zie Holm spelprogramma voor DM.
.

Dineren op een aantal foto's van de dag activiteit op Holm Wallen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *