Holm-Torpshammar weg opgewaardeerd

De weg eindelijk opgewaardeerd!
Voor degenen die van Holm omgezet tegen Ange-richting niet reisziekte, voortdurend versleten schokdempers en disk compressie en de daaropvolgende artrodese nieuws. Nu echter, de verschrikkelijke weg 591, media genoemd “Adventure road”, Holm Torpshammar eindelijk opgewaardeerd. Goed nieuws voor het gebied waar het licht naar het westen en meer bezoekers te krijgen naar verwachting te passeren en verblijf voor een sommarbad op Sandnäset.

Renovatie werk zal beginnen in dagen. De weg moet worden versterkt en duikers uitgewisseld voor de winter. tijdens een 3-4 maanden zullen ook de route tussen Knut landengte en Sandnäset worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De bewoners zal niet lijden.
.
.De kranten noemen het de Weg van Avontuur.

Lees meer in de pers (hetzelfde artikel in beide…):
“Adventure road – nu wordt gebouwd op de”:
dagelijks (met foto's), Sundsvall Tidning.

.

Zoek artikelen over Holm, Holmare media of door een?
Stuur ons een tip of een link naar ons!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *