Zie Mandaat Review Report tv-reportages over de bedrijven achter “Skandalhusen”

Januari Josefsson en missies beoordelen van de verklaringen Aros Energy
Michael Sterner (Vinge advocatenkantoor) en Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) achter de schandalen geteisterde bedrijf Aros Energy verklaringen gecommuniceerd tegenstrijdige informatie wanneer zij op het evaluatieproces waren.

Zie mandaatsherziening Report eigenschap over verklaringen Aros Energie en Fagerhyltan.
Het verhaal gevolgd Petter leven eigenschappen van het bedrijf in Tobo en toont wanbeheer van woningen en moeilijkheden rond de fuzzy eigendom. Net zoals het is in de afgelopen jaren in Holm met andere woorden,.

Marcus Hamberg sprak onwaarheid – Fagerhyltan was er zeker van eigenaren in verklaringen Aros Energy.
Marcus Hamberg merkte onlangs via de telefoon aan HBU in Holm dat hij ontkende zijn betrokkenheid en Fagerhyltans in Aros. Hij zei dat hij niets te maken met asielzoekers onderdak en verklaringen Aros Energy had.
Toen Peter in Tobo verwijzen bellers Marcus Hamberg Hamberg niet weten wie de belangrijkste eigenaar van de verklaringen Aros Energy. Mission beoordeling stelt echter dat Fagerhyltan Marcus Hamberg als president daadwerkelijk heeft 51 % verklaringen Aros Energy.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *