Rival Meeting bij Holm Vallen in de lentezon!

Holms SK.Indals IF.Morgen is de strijd van de boeren van de club, die zichzelf tot koning van het bos kunnen noemen. Holm en buren van Indal “tok-sia elf” opent op zaterdag 12:00 gazon bij Holm Vallen onder de felle zon in het voorjaar warmte.
warm welkom!

Niet alleen match
Niet te vergeten wat het belang van de glanzende voetbal, is dat de catering cursus staat open! Komen, mensen ontmoeten en koop een hamburger of koffie.

Een leuke manier om de vrijwilligerssector in Holm ondersteunen – holmssk.se/g5
Niet minder, het is een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden van het team te analyseren en neem deel aan dit jaar “Gold Femman wedstrijd”. U zult vijf spelers in het team wie je denkt dat er extra veelbelovend selecteren, dan bent u in een wedstrijd voor piepende prijzen, t.ex. en Premier League-match Eller en Musikal. Brochures voor de wedstrijd zal op Holm Vallen. U kunt ook lezen over dit jaar de teams en maak een serie hier op het internet; holmssk.se/g5 (prijs: 160 kr)

Nieuwe spelers in dit jaar Holm squad

Een van de nieuwe spelers dit jaar, Jesper Eliasson, een Holm-zoon en repatrianten naar de club. Hier is een kort interview voordat het seizoen gisteren de eerste gras opleiding bij Holm Vallen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *