lentezon, målkalas en pijn Holm dijk

Ambulancevervoer van Holm Vallen na een harde samen op parkplan.“Holm benknäckargäng uit bossen” Er is wel eens gezegd, maar de grap o kant was nu een ellendig samen park dat resulteerde in een gebroken been van een van de spelers van de bezoekende Indals IF.

Holm menigte verzamelde massaal dit jaar tijdens première huis en repetitie voor de start van de serieproductie. Het was een langverwachte ontmoeting tussen naburige parochies Holm o Indal, die oudste en misschien wel het meest verzorgde gras arena vond plaats op Medelpads – Holmvallen.

Na een aantal jaren van slaaptoestand Indal heeft weer eens in geslaagd om mannen voetbal soort mobiliseren. Een langverwachte comeback in de serie systeem. Een aantal van Indal team is eerder spelen in Holm truien en vandaag was een leuk weerzien. Holm-boys geschakeld echter de grip vrij snel, en het eindresultaat was het hele 8-0.
.

Holm publiek uitgenodigd om zijn naärvaro en kocht in de kiosk,Afgezien van de grote voetbal successen was de mangranna opkomst onder Holm bewoners in de tribunes vandaag het absolute hoogtepunt. Steeds meer “het dorp” realiseren van het plezier van het combineren van voetbal drama met het ontmoeten van mensen en koop zelf een goede dampende kop koffie of hamburgers.
.

Onderbeen breuk in het park samen (archieven).Een ongelukkige kenmerk van het spel, was echter een moeilijk samen park tussen Henrik Lindblom in Holm trui en Magnus Persson van Indal IF. Helaas zijn de resultaten van airconditioning met een dubbele breuk van Magnus en de ambulance moest worden genoemd. Met de hoop op een snelle genezing bedanken eilandjes goede match en wensen Indalingarna geluk met het voetbal van dit jaar.

Holm jongens preppade het seizoen met lagfest voor series..
Holm jongens vierden de overwinning en aangescherpt cohesiebeleid voor de serie met grillen en jovialiteit van “vallen” na de wedstrijd.

Lees het wedstrijdverslag van de procedure tijdens holmssk.se/alaget.
.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *