Series Ga naar Holm Vallen morgen!

Avond training voor de start van de serie.Na de late-night oefensessies, bezwete jogging tracks en winter koude vriendschappelijke schoppen eindelijk Holm jongens begon het seizoen 2014! Net afstemmen op Holm Wallen smalle, maar oh zo heet tribunes en juichen op het team om een ​​goede start in de competitie.

woensdag kklok als 19:00 kan aftrap tegen IFK Sundsvall. De cafetaria is geopend! Een uitstekende gelegenheid om een ​​hamburger knabbelen in het dorp of mensen te ontmoeten over een warme kop koffie.

Ondersteuning HSK op een leuke manier loop van het jaar. Gör één Guldfemma!
Het is eenvoudig! Open een account bij Gold Femman pagina Holms SK en selecteer vijf spelers in het team om uw vijfde. Met deze vijfde plaats, krijg je punten voor de wedstrijden en vervolgens concurreren in het seizoen tegen andere Holm ventilatoren voor mooie prijzen, t.ex. en Premier League-match Eller en Musikal! Terwijl het geld gaat naar Holm Sportklubb. Guldfemman kostar 160 kr, u kunt dan betalen de factuur. Play en ondersteunen HSK hier!
(Je die vorig jaar speelde al een account en uw wachtwoord opnieuw in te stellen deze.)
Ondersteuning HSK en maak een gouden Femma!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *