Live uitzending vanavond! Holms SK – Hassels IF


wedstrijd vanavond live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen HSK's channel holmssk.se/youtube.

vanavond 19:00 Holm spelen hun tweede thuiswedstrijd en vanavond is de bedoeling dat het testen van de live-einde van het spel via Youtube. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een Holm-wedstrijd live uitgezonden. Sändningen ser du enklast här ovan på holmbygden.se.

Kom natuurlijk en het spel te zien in plaats! De beste ervaring zal in de tribune duidelijk zijn! Holm eminente snackbar zullen gewoon open, met een omzet van koffie, worst, hamburger M.M.. Live uitzending is op proef meer gezien als een optie voor de HSK fans ver weg in Zweden of voor degenen die willen de doelen of Mattsson slidings revisited zien.

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd, hier gratis!

Aangezien dit de eerste keer met een live-uitzending van Holm Vallen, dat wensen “crew” voeg een voorbehoud dat kunnen er enkele technische problemen. Als het waar zou zijn dat een nieuwe "stream" moet opnieuw worden gestart, het zal verschijnen in Holm's Sports Club Youtubekanal.

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=lJ5KbFHHRt0
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *