200 asielzoekers “Stendahl Skandalhus”?

Schandaal huizen in Holm.
Real geïnteresseerd in de derde poging om goedgekeurd door de autoriteiten om asielzoekers tegemoet “Stendahl Skandalhus”.

Onlangs kondigde de immigratiedienst nieuwe aanbod van asiel accommodatie tijdelijke. Onder de zogenaamde. “Skandalhusen” i Holm. Het huis gekenmerkt door voortdurende veranderingen of ownership, maar ondanks de continue met de svartlistade verhuurder Johan Stendahl op de achtergrond. In een van de biedingen is Håkan Larssons Bilkonsult AB, Örebro, met accommodatie voor 200 mensen in Holm, Anund Farm.

meest recente inkoop van de migratiedienst's 2013 was het bedrijf Aros Energy verklaringen van Västerås die biedingen voor asiel accommodatie hadden gezocht in Holm. Achter verklaringen Aros Energy (die eigenaar is van de "Teacher's Housing") staat Bengt Staaf (die is ook de eigenaar van "Senior home") en Johan Stendahls advocaat Michael Sterner. Dat er weer wordt precies dezelfde eigenschappen in Holm, die actueel zijn maakt het gemakkelijk om te geloven dat dezelfde mensen achter de "bet" ditmaal.

Wat misschien minder bekend is dat het ook een ander bod voor asiel zoeken in dezelfde vastgoed ingediend 2012. Toen was het nu Fagerhyltan van Stockholm, tijdens Marcus Hambergs leiderschap was op het papier. Marcus Hamberg was ook eigenaar van de meerderheid van de verklaringen Aros Energy, waarin hij ontkende. Als hij dat doet nog steeds onduidelijk.

In de nieuwe tender, het is een autohandelaar uit Örebro die het idee om asiel accommodatie van dezelfde eigenschappen die eerder aanwezig waren open te hebben gehad. Achter het bedrijf staat Håkan Larsson. Op vrijdag, 15 Kan Swedish Radio opgeroepen Håkan Larsson om een ​​aantal vragen over zijn asielaanvraag accommodatie vragen. Håkan Larsson zegt tegen de Zweedse radio "vrij moeilijk te hebben gewerkt om ze hier woningen beter en dat je nog meer doen, maar om een ​​conciërge hebben op het terrein en ook te werken met de bouw etc. ". Ik Anundgård was echter geen accommodatie spreken met iemand verzorgers. Håkan Larsson wil niet opzetten van een interview op de radio.

De laatste keer dat de renovaties en voorbereid evaluaties van de Åslins gele villa, Senior Home and lerarenwoningen dat buitenlandse arbeiders werden achtergelaten in Holm. De gehele renovatie werd stopgezet in december 2013 wanneer uit een onderzoek is gebleken tekortkomingen in brandbeveiliging en Immigratiedienst begon het onderzoek naar ownership. In het midden van de winter was de buitenlandse byggarbetarna åt sitt öde, zonder te betalen voor het werk dat zij verricht. Ze hadden geen toegang tot vervoer, wat betekende dat ze hadden geen manier om de dichtstbijzijnde supermarkt om eten te kopen te krijgen. Sommigen van hen stond in de snijdende wind en probeerde om te vissen in Holmsjön, die was nog niet bevroren. Uit de vereniging gericht veel hård kritik mot Migrationsverket, die uiteindelijk verantwoordelijk in geval. Jim Sundelin, Voorzitter van de Building, zijn zachtst gezegd, "Het is vreemd dat de overheidsinstanties zijn betrokken bij activiteiten die een beetje grijs".

Naar de radio luisteren clip hier.op vrijdagochtend 15 May deed P4 Västernorrland een interview met HBU over de voorgenomen asiel accommodatie. Lyssna på klippet här.
het nieuws “Asylum Accommodatie Anundgård get 200 tijdelijke plaatsen” van SR.se..
.

Naar de radio luisteren clip hier.In dezelfde dag net als de Zweedse Radio bezoekende Holm en deed een interview met de enige huurder die nog steeds in Johan Stendahls oude skandalhus leven. Lyssna på klippet här:

Lees het rapport in ST en SVT’s nyhet; “Skandalhusen på tapeten igen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *