Håkan Larsson Bilkonsult AB mislukken, nog steeds inspecteren de raad Migratie in Holm

"Stendahls skandalhus" bij de aanschaf Migration Authority Holm underkändai.Op dinsdag werd bekend dat de immigratiedienst afgewezen JohEen Stendahls metgezel Håkan Larssons plannen voor een asiel accommodatie “Skandalhusen”. Hoewel het nakijken toch immigratiedienst de dag na, van betrokken gebouwen in Anundgård.

Een paar weken geleden kwam aan het licht in de media dat de nieuwe eigenaar van de “Skandalhusen” Hakan autohandelaar Larsson Örebro gelogen over zijn contacten met Johan Stendahl. In de week dat het defect wordt gepubliceerd toonde onder meer dat ze dachten dat de aangiften Aros Energy als onderaannemer hebben. Dus de beruchte bedrijf asiel aangevraagd accommodatie laatste keer 2013 en bediend door Stendahls egen advokat Michael Sterner. Alleen sindsdien heeft Aros Energy verklaringen van de Huurders Vereniging uitgeroepen tot een van slechtste verhuurders van Zweden, neergeslagen in de verhuur Board en nam deel aan mandaat beoordeling. Ze zijn ook bekleed met verhuur verbod en had de 50 st gevallen van de Enforcement. Ook bleek dat Johan Stendahls als staande op de papieren.

Verbanden tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl werd onthuld op TV..
.
Ondanks de afwijzing van de week en de Recente gegevens op tv als een verder bewijs omgang met het vermenigvuldigen geoordeeld Johan Stendahl, Vervolgens inspecteerde de immigratiedienst nog woningen in Holm woensdag.

.
.

Johan Stendahl.Johan Stendahl erin geslaagd een paar jaar geleden naar een asiel accommodatie te openen en bedrogen wanneer valse informatie migratiedienst en belastingbetalers miljoenen. De accommodatie werd gedwongen, echter, stilgelegd na een paar maanden door onregelmatigheden. Het bedrijf verzekerde de tijd die Stendahl niet betrokken was. Daarna werd het echter duidelijk dat dit het geval was – Stendahl was een spin in het web en t.o.m. voorzitter van het bedrijf dat later failliet ging met enorme schulden aan de Staat. Gevolgde procedures tegen de Migration Autoriteit en uitgebreide onderzoeken naar financiële criminaliteit. Immigratiedienst controleerde de tijd is niet up achtergrond informatie en eigendom goed. In een intern rapport sloeg zichzelf kritisch verklaarde dat de immigratiedienst had gefaald in haar inspecties van Stendahls bedrijven. Het zei toen dat geleerde van wat er is gebeurd.

Eerder gebonden aan de Wet op overheidsopdrachten, maar nu niet meer
– “De meeste van allemaal goed zou zijn misschien dit soort diensten niet hoeft te worden aangeschaft”, zegt inkoopmanager Ola Andersson. En gericht op de Dienst Vreemdelingenzaken kan soms worden gedwongen om overeenkomsten met malafide bedrijven te sluiten omdat zij gebonden zijn door de Wet op overheidsopdrachten. Echter, ze zijn er niet meer, wanneer Håkan Larssons biedingen nu is afgewezen.

Waarom nu immigratiedienst toch op vooruit gegaan en woensdag maakte een inspectie van de woning, zijn ze niet weg met alle informatie over de.

Links:
voormalig krant, radio en televisie verslagen over het schandaal huizen in Holm.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *