Informatie vergadering van de immigratiedienst op donderdag

migratie Board.Onder druk van de dorpelingen te houden immigratiedienst op donderdag 17/12 bij. 18:00 een briefing over Församlingshemmet. Geen informatie is nog steeds afkomstig uit een overheidsinstelling of provider, ook al is de bevolking is nu een verdubbeling i Anundgård. Bij contact met de Dienst Vreemdelingenzaken was ook niet de bedoeling dat een dergelijke bijeenkomst in Holm houden. Op verzoek van Holm bewoners, maar de Zweedse immigratiedienst houden nu een informatie-bijeenkomst met de bewoners van de week.

Er wordt ook gedacht aan een hit zelfs met de nieuw aangekomen asielzoekers later, Meer informatie daarover later.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *