Een betere kans om te overleven een ongeval in Holm dankzij vrijwilligers!

Thomas Åslin visade HLR på församlingshemmet.
Thomas Åslin van Västbyn toont reanimatie op het parochiehuis.

I veckan anordnades ett nytt utbildningstillfälle för både gamla och nya frivilliga i projektet Förstärkt medmänniska. Intresset var stort för att kunna hjälpa medmänniskor i en nödsituation och det kom många nya frivilliga Holmbor. Dessa kan om de har möjlighet och är i närheten hjälpa till vid en olycka i Holm. Med tanke på att framkörningstiden för ambulans och räddningtjänst är lång kan det vara helt avgörande. Vid ett t.ex. ett hjärtstopp minskas chanserna att överleva med 10% per minut. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara geheel 70% att överleva.


Hoe werkt het??

Als iemand belt 112 en alarm de operator classificeert het ongeluk als een verkeersongeval, merk, verdrinking of vermoedelijke hartstilstand binnen Holms “alarm area” automatisch een tekstbericht sturen naar vrijwilligers. Deze kunnen dan als ze in staat zijn om een ​​eerste inzet (geen verplichting bestaat). het gebied 15 km van de kerk Holm, maar kan worden gewijzigd, zodat het wordt verlengd of afhankelijk van de deelnemer mobiele telefoon is.

Mang Rann deelname aan de parochie huis.Worden versterkt buurman?
Lees meer en bekijk het verhaal over Versterkte buur en registreer hier uw interesse als je een mens versterkt in Holm geworden.
holmbygden.se / akut

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *