Een betere kans om te overleven een ongeval in Holm dankzij vrijwilligers!

Thomas aslin toonde CPR op het parochiehuis.
Thomas Åslin van Västbyn toont reanimatie op het parochiehuis.

Deze week heeft een nieuwe training kans voor zowel oude als nieuwe vrijwilligers in het project Versterking buurman. Rente was geweldig om te kunnen medeburgers te helpen in geval van nood, en er waren veel nieuwe vrijwilligers Holmbor. Ze kunnen als ze de kans en is in de buurt hulp bij een ongeval in Holm. Gezien het feit dat de run-time van de ambulance en reddingsdiensten is lang, kan het van cruciaal belang. In een voorbeeld. een hartstilstand vermindert de kans op overleving van 10% per minuut. Echter, als een reddingspoging met reanimatie en AED begint binnen 3 Mijn kansen kan zijn geheel 70% om te overleven.


Hoe werkt het??

Als iemand belt 112 en alarm de operator classificeert het ongeluk als een verkeersongeval, merk, verdrinking of vermoedelijke hartstilstand binnen Holms “alarm area” automatisch een tekstbericht sturen naar vrijwilligers. Deze kunnen dan als ze in staat zijn om een ​​eerste inzet (geen verplichting bestaat). het gebied 15 km van de kerk Holm, maar kan worden gewijzigd, zodat het wordt verlengd of afhankelijk van de deelnemer mobiele telefoon is.

Mang Rann deelname aan de parochie huis.Worden versterkt buurman?
Lees meer en bekijk het verhaal over Versterkte buur en registreer hier uw interesse als je een mens versterkt in Holm geworden.
holmbygden.se / akut

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *