Holms SK silvermedaljörer i Sundcupen!

Silvermedaljörer i Sundcupen 2016. In de afbeelding hierboven; Andreas Lundberg, Linus Frisk, Kent Ringlöv, Yevhen Ponomarenko, Andreas Moreau, Metta dood, Erik Björk, Robin Bergman. op je knieën; Niklas Wikholm, huisdieren, Patrik Matsson, Larsa sollen, Johan Rudin, Thomas Eriksson. het liggen; Peter Lind.
Final team en zilveren medaillewinnaars in Sund Cup 2016, Nordichallen.

Afgelopen donderdag veiling van vergadering vertegenwoordigers die Holm SK Division zal spelen 5 in de zomer en in dankbaarheid voor het vertrouwen van het team ging naar huis met zilveren medailles in de Straat Cup tijdens het weekend dat was. Het toernooi werd gespeeld in Nordichallen op de zeven-niveau. In de groepsfase HSK won twee wedstrijden en verloor één. Na een wat nerveus en onzeker openingsgelijke tegen Arbrå BK / Vallsta IF, Nuchter man, en zou dan leiden tot een beter verzorgde voor games in hun volgende wedstrijden. Tegen Hassels IF en IK Bondsjöhöjdens won één keer met 1-0 en 2-1.

In de minst spannende kwartfinale maakte HSK een sterke afsluiting tegen Kubikenborgs IF en teruggewonnen in de twee modi 0-1 en 1-2 naar 2-2 wanneer de ader eindsignaal. De wedstrijd werd toen besloten Shootout Peter Lind werd het spel held met een delicate blok dat opgeslagen Holm nog in het toernooi. Zie shootouts hieronder.

In de halve finale werden behandeld met goede bestendigheid, maar Holm ging naar huis met een comfortabele voorsprong tegen Bondsjöhjödens IK met 2-0 als equalizer 2-1 in de laatste minuten. Voor het eerst sinds jaren was zo Holms SK dus Cup finale!

Zilveren medailles voor het team en een cadeaubon te coachen en de keeper Peter Lind.In de finale ontmoetten elkaar opnieuw Arbra BK / Vallsta IF, maar werd opnieuw overweldigend Holm jongens. Hij werd uitgenodigd echter beter weerstand dan in de groepsfase, maar het eindresultaat was hetzelfde 0-4. Samenvattend een goed weekend voor het team Holm, hopelijk ingeprent wat vertrouwen voor het seizoen. Peter Lind werd ook uitgeroepen tot meest waardevolle speler, die aanvankelijk zou alleen coach, maar werd op de handschoenen te zetten en te krijgen in het doel.

Reeds vanavond is de volgende uitdaging en de eerste wedstrijd van de Heat Cup op Västhagen tegen Nedansjö IK klok 20:00. Welkom aan te moedigen Team Holm! De resterende wedstrijd- en lichaamsbeweging programma vindt u altijd de holmssk.se/kalender.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *