Österströms Bygdegårdsförening nystartar!

Na een rustperiode nu Österströms Bygdegårdsförening, OBF, “poppat” met een frisse start in combinatie met een vergadering van Benny en Charina Hultman 15/3 -16. Zo'n 20 geïnteresseerde kwamen bij elkaar en gezamenlijk gingen door de gewenste agenda.

De Raad van ODD werden als volgt gekozen; Voorzitter Lars-Erik Persson, vice-voorzitter. Kenneth Eriksson, Secretaris Britt-Marie Nordin, vice sec. Charina Hultman, kassier Lars Hallberg. Afgevaardigden Roland Hultman en Ulf Andersson. Auditor Bosse Lindroos, alternatieve auditor Karin Lindroos. Nominatie was Håkan Andersson en Märta Greta Jonsson. Verantwoordelijk eigenaar van de bakkerij is Charina Hultman.

De contributie wordt bepaald op 50 £ / jaar en worden betaald aan Handelsbanken clearing 6344, rekening 980 259 398, OBF. Schrijf duidelijk de / een van de afzender van inbet. agenten. iedereen, willen, en de regels vast te stellen / statuten worden binnen de vereniging genomen, om lid te worden, Echter, met het recht om alleen stemmen voor de leden die in Holm parochiegrenzen wonen, andere steun verleend lidmaatschap.

Welkom als leden van de wijk steunvereniging, waar we zullen proberen om de verschillende belangen die komen op de agenda in de recreatie en de gemeenschap te coördineren. De Raad kijkt uit naar, leden en andere algemene, komen met voorstellen voor maatregelen om ons aan te moedigen in onze wijk.

Lees meer Österström Bygdegådsförenings egen sida.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *