Live uitzending VANAVOND 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen uitgezonden direct onder te koppelen.

Holms SK.Kovlands IFvanavond 19:00 gespeeld “Nordvästras El Clásico” bij Holm Vallen met klassieke derby ontmoeting tussen Holm SK – Kovlands IF. Rating genoten zoals gebruikelijk, de beste ter plaatse met een stomende kop van Java en worst of Burger van de kiosk.

Holmbygden.se live-uitzending match. Voor degenen die dat niet doen zijn niet in staat om het bij te wonen deze plechtige vårdrabbning, ga spel ook goed om deze website te zien. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd hier gratis!

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

laatste derby, een geheugen Svärd Holm Seger! Laatste HSK verwelkomd Kovland bij Holm Vallen werd drie jaar geleden mei 2013 DM-Shocker, dat na 3-3 in full-time ging naar de penalty shootout. 6-4 het eindresultaat in de, na een spannende krachtmeting in de voorkant van de tribune.

Bekijk het complete penalty shoot boven van de laatste vergadering op Holm Vallen tussen Holm SK – Kovlands IF.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *