Live uitzending VANAVOND 19.00: Steeneik – de kubus

Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen uitgezonden direct onder te koppelen.

Holms SK.Kubikenborgs IF.vanavond 19:00 spelen Holms SK tegen Kubikenborgs IF 2 thuis Holm Vallen. De voorlaatste thuiswedstrijd in een paar weken, dus neem de kans om het spel te zien op zijn plaats met een dampende kop koffie en een smakelijke hamburger van de kiosk.

Holmbygden.se live-uitzending match. Voor degenen die niet het voorrecht hebben om hemmma wonen sportieve mekka van de wijk, ga spel ook goed om deze website te zien. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd hier gratis!

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *