Grote media-aandacht vanavond 19:00 bij Holm dijk!

Match of the Day live! Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit van de versnelling op de rechtsonder. In geval van technische problemen, in plaats daarvan proberen uitgezonden direct onder te koppelen.

Holms SK.Söråkers FFvanavond 19:00 een bezoek aan niet alleen Söråkers FF, maar ook Sundsvall Tidning sports redactie, Holms “San Siro” Holmvallen – dus het zal een grote hype met extra worden (dubbel!) Live-uitzendingen en verslagen. Het is ook de laatste thuiswedstrijd in een paar weken en de glorieuze zomer, dus neem de kans om het spel te zien op zijn plaats met goede koffie en een smakelijke hamburger van de kiosk.

Sundsvall TidningSundsvall Tidning live-uitzending 18:50: We live-uitzendingen Holm tegen Söråker voetbal vijfde klas

Lokalredaktionen från Holmbygden.se livesänder också matchen enligt gängse rutin. De wedstrijd is ook goed om deze website te zien. Vlak voor de wedstrijd, Fredrik rigs de camera met de wedstrijd uitzending en deskundige commentaar van het laatste nieuws uit het district teams. Verschillende internationale kijkers hebben de laatste wedstrijden die warm verwelkomd gevolgd!

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd hier gratis!

Vanavond stroom (“ingebed” boven): https://www.youtube.com/watch?v=_7xBf7S1Kj0
HSK:door Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *