Oorlogsveteraan in Österström fill 60 jaar

Jan Sjöström vullen 60 jaar.
– Nu kan ik een hele dag doorbrengen in het bos om te vissen of schieten, zegt Jan Strömberg als Midsummer fill 60 jaar.
De meeste mensen die rijden langs de weg 320 heeft
waarschijnlijk al gemerkt een oriëntatiepunten Holms, Jannes “A-observationstorn” tussen de FN's, De Libanese en de Zweedse vlag. in de huidige Sundsvall Tidning ze schrijven over oorlog veteraan na zeven VN-dienst in Sinai, Cyprus en Libanon gevonden rust op een boerderij in Österström. Janne beschrijft de verschrikkingen die hij uit de verschillende oorlogen had gezien doorgaan met minsprängda auto's, de aanblik van dode collega's en de mentale uitdagingen die deze met zich meebracht. De zoon noemt hem gekscherend kluizenaar, maar verhuizen naar Holm was dat sommige behandeling van zijn diagnose posttraumatische stress-stoornis (PTSS). Toch beschrijft hij de periode van dienst als de beste in zijn leven.

Vandaag Janne al een onverbeterlijke Holmbo en een van de drijvende krachten in verenigingen. Zoals actief in Holms fiskevårdsområde en Holm Appliance Development Hij heeft een warme toewijding aan de wijk de beste.

Gefeliciteerd Janne wensen HBU!

Artikel in ST (push / klik om te vergroten)
Lees het artikel over Jan Sjöström, 60.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *