Huizen gered uit het vuur van Reinforced buurman – Word je met!

Tijdens de May Day weekend gered een huis in Norrleringen van het vuur van een zogenaamde Enhanced buurman. Wilt u een te worden!? Of ben je al en wilt bijscholing te krijgen en, onder anderen. testpoeder brandblussers. Registreer hier uw interesse!

Reddingsdiensten in Fränsta en Liden die was geattendeerd op het gras vuur was 33 en 36 km afstand, met vijf minuten reactietijd en een half uur rijtijd Norrleringen. Echter, er waren naaste buur alleen maar versterkt 3 minuten en hulp was snel op het toneel met een draagbare brandblusser. Het verschil van de nooduitgang kunnen grote p.g.a zijn geweest. in de vroege en vindingrijk interventie. Lees meer in Sundsvall krant in brand.

Rescue en ambulance gealarmeerd altijd op 112 oproepen over ongevallen in Holm, net als overal elders in Zweden. Vaak echter, tijdens de eerste minuten onmiddellijk na het ongeval dat de cruciale en levensreddende maatregelen in de eerste plaats worden gemaakt. Zoals meestal de beschikbare middelen ver weg tijdens een verblijf op het platteland.

Nu is er nog een kans voor u die zou opzetten als je de mogelijkheid van een ongeval of een hartstilstand in onze wijk hebben. Onderwijs-avonden georganiseerd in Sundsvall 15/5 of voer 16/5, bij 17-21 voor nieuwe en PM 19-21 als een repetitie voor al actief. Als u niet in staat om nu te gaan, aangeven dat je liever later zou gaan training. Registreer hier uw interesse!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *