Uiteindelijk neerslaan van Holm

 

Awaited Neerslag dan Holm 21-22 juli

het weer, zelfs door de Zweedse normen, is een belangrijk onderwerp van discussie dit jaar. Na de aanhoudende droogte heeft een flinke regen eindelijk voorbij district Holm in het weekend. noot naar eldningsförbud nog steeds heerst in de hele provincie.

Dichter dan dit niet regen donderdag

Het risico van brand is en was op handen zijnde nationale geweest, evenals in Holm. Hier zijn twee incidenten waarbij brandweer plaats opgeroepen genomen tijdens de zomer, een gras brand in Storjärptjärn en Hassjön. Niet omdat de sneeuw is verdwenen, iets wat regent echt de moeite waard de naam bleek meer dan Holm, een veeg uit zelden gezien. Er zijn slechts een paar zeer korte regendruppels die op het platteland was gevallen geweest – tot nu toe.

Tijdens zaterdagmiddag de regen begon met een paar douches die kwam en de Wentworth. Later op zaterdagavond en de hele nacht tot en met zondag tot 12 uur geopend lucht boven de gehele Holm. Hopelijk de regen kan een broodnodige impuls geven aan de vegetatie te geven, bessen, en vooral het risico van brand. Nu, kunt u ook een beetje meer trimmen om vooruit te kijken naar de wijk alle gräsklipparentusiaster.

Merk op dat eldningsförbud fortfarande råder i hela länet. Nog meer regen nodig zou zijn voordat we kunnen beginnen te praten over iets “normaal”.

Nu naar de week zoals opnieuw verwacht hittegolf om terug te keren met temperaturen tot 27-30 gradaties van Holm. En als je gelooft weersvoorspellingen dat een beetje meer broodnodige regen verder weer verwacht weekend.

Op holmbygden.se/vader U kunt altijd de laatste weersvoorspellingen Holm!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *