Goedbezochte art tour in Gimåfors


Goedbezochte art tour in Gimåfors weekend.

De kunstenaars Ann Badman, Curt Agge, Eva-Liisa Jonsson Holappa, Hanna Hasse, Lily Zijn Gälldin, Lena Sellstedt en Ulla-Britt Hill in het weekend hield de kunst wandeling op Gimåfors buurthuis. Rond de jaren zeventig; iedere dag komen bekijken of de aankoop van hun creaties op Gimåfors buurthuis. Zelfs lunch portie was populair. Schilderijen van vele soorten is te zien. Hoewel de foto's en keramiek.

Een grote trekpleister is waarschijnlijk ook waar lunch, toen veel gasten, bewoners en cottage eigenaren over de mogelijkheid om te lunchen tijdens het bezoek, Bezoek Stefan eenvoudig – een van de organisatoren in Gimåfors Bygdegårdsförening.

Pictures konstrundan

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *