Rescue gewaarschuwd vanavond na talrijke blikseminslag rond Holm en Liden

Na een onweersbui was net voorbij zijn er tal van blikseminslagen rond Holm en Liden geweest. Twee alarm is gekomen over de rook gezien vanuit het bos. Rescue Dienst onderzoekt momenteel de situatie aan de twee gerapporteerde alarmen ontvangen om negen uur in de nok en Dacke Tarn. Ondertussen opstaan ​​veel stoom na de regen van de hete grond, die gemakkelijk maakt de mist kan worden verward met rook. Volgens ST heeft geen bevestiging van elke brand, zelfs door de Rescue.

Lees meer:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Zie hieronder radarbeelden van SMHI.
Link naar regen- en flash-kaart vindt u altijd de Holmbygden.se/vader.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *