Holm besloten extra tijd in målrika TV-spel

De aanvoerder Niklas Wikholm was na afloop tevreden en zegt dat het team momenteel aan het doen zijn beste seizoen in een decennium. - Het betekent meer voor de gemeenschap dan voor het team en de vereniging zelf, zegt Wikholm. Reportage & afbeelding: Jennifer Engstrom, Sara Carlzén. ST.nu

Tv-kijkers en het publiek werden getrakteerd op een echte målkalas wanneer Ange IF bezocht Holm Vallen op zondag. De gehele negen doelpunten in de notulen voordat de scheidsrechter blies het laatste fluitsignaal.

Leef Ever Division 5 matches're niets nieuws voor de toegewijde HSK supporter, maar deze keer werd bijgewoond Holm Vallen Sundsvall Tidning die had gekozen om ons te eren met hun eigen live-uitzending. Voordat het spel, de krant bezocht het team tijdens de training eerder deze week en nieuwe liefhebber geïnterviewd Holm sportclub's Peter Lind. Na de wedstrijd was ook een interview met de aanvoerder Niklas Wikholm (de stoter).

Live-Interview met Holm trainer Michael Kotermajer voor de wedstrijd

Holm heeft dit seizoen rij velen vreemd doel winst en zeer late spel beslissingen. Laatste als daaraan wordt voldaan Ange IF away from home op de nationale feestdag, en won 1-2 was geen uitzondering (regerende is te zien in de replay hier). Zondag botsing zou niet bewijzen anders op geen enkele manier te zijn…

Al in de eerste minuut, gesloopt Olle Nordberg beneden het offensief boete en Holm kon aan de leiding te gaan door middel van een penalty. Ange liet vervolgens een sterke verdediging in de eerste helft en Holm hadden een harde tijd om in gevaarlijke situaties. De wedstrijd minuut 27 kon er niet binnengaan via een reducerende “samen park” in het strafschopgebied die Holm's nieuwe doelman Simon Molin het toeval over. Ange opgevolgd het scoren een paar minuten later na de thuisploeg opnieuw slordig in de verdediging en slaagde er niet in de bal weg. Holm doel koopje Olle Nordberg erkent echter net voor de helft van de tijd en het spel voelde voor de tweede helft volledig wijd open.

In de tweede helft toonde de thuisploeg een beetje gameplay voordeel ten opzichte van tegenstanders. De teleurstelling van Holm spelers wanneer de bezoekers de leiding een of twee keer kon niet worden verward… Maar Holm in slagen om te verzamelen, het opheffen van vele dreigende lange bal naar Ange-defensieve, en de haken op het wedstrijdformulier. In de 87'e minuut groggy van Holm in de comeback geest gevaarlijke punten dief Johan Smott en een paar seconden later, Holm beloond met een vrije trap halverwege de middencirkel en gaf aan straf. Op het moment dat Johan “Halling” Hallström zal benaderen voor een vrije trap door Johan Smott Ange defensie en havens, dus volledig redundant voorzijde aangegeven keeper. Halling in slagen om de schedel van de välvuxne Olle Nordberg vinden, knikkend neer aan de voeten van de inmiddels ongemarkeerde Johan Smott maakt een handige shutdown en volledig gieten over de bal en persen equalizer 4-4 !

De wedstrijd minuut 92 Holm is begonnen met een echte geur van de overwinning te voelen… Moeten we er in slagen een andere late match-winnende?? De scheidsrechter blaast een vrije trap Holm hoog in het offensief helft van het veld naast de zijlijn. Vrije trap Koning John “Halling” Hallström borstels het gras een beetje los met zijn linkerhand voordat hij zachtjes tee de bal op het onderhouden gazon… De thuisploeg bewegen alle beschikbare personeel voor een uitspraak…

Halling neemt een korte aanpak en wederom maakt een perfecte lift met links Dojan het strafschopgebied in, waar het uiteindelijk zijn weg vindt naar de voeten van Holm verdediger Kristan Karlsson – Net als bij een echte fighting spirit erin slaagt om het spel, game-winning-goal te duwen! Nick Borgen “Het zweefvliegtuig in” echo's van Holm Vallen… Met slechts drie wedstrijden te gaan in het seizoen, we zijn nog steeds aan het hoogtepunt van de strijd * Medelpad vijfde klas!

Bekijk de beslissende 5-4 goal in blessuretijd hieronder:
(afbeelding, ST.nu)

*Matfors IF 2, liggend tweede in de tabel, is niet in staat om door te gaan als gevolg van regelgeving die zegt dat de club geen twee ploegen boven div had moeten zijn 5.

EINDSCORE
Holms SK – Damp IF
5-4 (2-2)

1-0 Johan Hallström (boete)
1-1 Alexander Sjödin
1-2 Hampus Johansson
2-2 olle Nordberg. ezel: Johan Smott

(halftijds)

2-3 Omid Tadzjiekse
3-3 Niklas Wikholm. ezel: Johan Smott
3-4 Alexander Thid
4-4 Johan Smott. ezel: olle Nordberg.
5-4 Kristian Karlsson. ezel: Johan Hallström (toegevoegd op)

PUBLIC
als 30 pers

komende wedstrijden:
Ljustorps IF – Holms SK. Ljustorps IP Zon 16 september kl 14,00.
Holms SK – Selånger FK. Holmvallen Zat 22 september kl 14,00.
Hassels IF – Holms SK. Hasselbackens IP Zon 30 september kl 14,00

Lineup, match aankondigingen en resultaten, de tekst in elke wedstrijd, hier gratis!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *