SVT Holm aan het project versterkt buurman


SVT reporter Anna Beijron groette de Olle Frisk, één van het dorp Versterkte fellows, en keek naar eigen verzameld nooduitrusting van het dorp.

Vanavond op TV 1 18:33 (langer verslag) en 19:55 een rapport van Holm aan het project versterkt buurman uit te zenden. Het project is in Holm geleden 2014 het eerste dorp in het land waar vrijwilligers gewaarschuwd verkeersongevallen, merk, verdrinking en hartstilstand. Vervolgens verschillende dorpen in Medelpad aangesloten en nu zijn er plannen voor de hulpdiensten om het project uit te breiden, zodat u waarschuwingen kan ontvangen op andere plaatsen dan hun eigen als je toevallig in de buurt zijn.

In het verslag van een bezoek aan verslaggever Anna Beijron Olle Frisk, die de initiatiefnemer van de collectie van het hart starter in Anundgård was. Daar kijken ze naar het en de andere nooduitrusting om de verbinding Holm Appliance Development bereid set van bewoners bij een ongeval in het gebied. Samen met Olle Frisk ook geïnterviewd Niklas Wikholm, onder meer vertelt over de recente verdrinking alarm bij Sandnäset.

Bent u geïnteresseerd in het lezen meer over het project, wat te doen in geval van een ongeluk of express uw interesse om deel te nemen als medemens versterkt, lees hier meer:
holmbygden.se / akut

Wilt u te ondersteunen ontwikkeling van de vereniging Holm wijk, dat in stand houden nooduitrusting en werken voor dorpsontwikkeling. Meld u hier vandaag!

Lees meer op de Zweedse televisie op het verhaal van vanavond:
Dorpelingen in Holm: "We hebben opgezet en de fellows'
Noodmaatregelen vrijwilligerswerk op het platteland groeit

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *