SVT Rapport over de versterking van de medemens in Holm


Rapporten vertellen van Holm werd de eerste stad in Zweden, waar vrijwilligers via SMS SOS Alarm worden gewaarschuwd in verdrinking, ongeval, brand en verdrinking. Het project kan worden uitgebreid buiten Medelpad in de toekomst.

Zelden gericht zijn blik richting Holm, maar dat zou slechts een kenmerk van de lokale nieuws was voor een dag onderwerp voor SVT Rapport nationale uitzendingen van 's morgens tot' s avonds. Deze keer was het niet om de sluiting van openbare of andere problemen op het platteland, maar hoe in dunbevolkte gebieden Holm is in de voorhoede bij het opzetten van een ander in noodgevallen. Nu willen ze het project uit te breiden.

Het project waarin dorpsbewoners (je wilt zijn met?) in Holm en nog tien andere locaties in Medelpad gewaarschuwd voor ongevallen zogenaamde Enhanced buurman. SVT ging naar Holm en ontmoette twee van de vrijwilligers die deelnemen aan het project, Olle Frisk en Niklas Wikholm. Ze zijn beide betrokken bij een aantal alarm toen het noodsituaties aangetroffen in de buurt. De laatste alarm in verband met een verdrinking alarm bij Sandnäset.

Bovendien, ze praten zelfs met Thomas aslin, een van de drijvende in reddingsdienst Medelpad, Bij toeval komt hij ook uit Holm. Hieronder vindt u de TV-reportage te zien.


Verslagen van het verslag en SVT Västernorrland de 15 februari 2019.

Lees meer over het verhaal:
15/2 -19: Dorpelingen in Holm: "We hebben opgezet en de fellows'
15/2 -19: Noodmaatregelen vrijwilligerswerk op het platteland groeit

Wil je een sterkere buur in Holm zijn, zie vorige artikel over het project of om te leren over wat te doen in geval van nood, kunt u meer informatie over het vinden holmbygden.se / akut.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *