Langeafstandsschaatsen zijn te huur in Holm

Nu zijn er langeafstandsschaatsen te huur in Holm en de mogelijkheid om deze te bezitten probeer de natuurervaring! De meeste mooie foto's en video's circuleren in de winter vanuit Holmsjön met langeafstandsvaarders op het ijs en de belangstelling is steeds groter geworden met de milde winter, omdat het ijs vaak bloot lag.

Timmerman glijdt soepel en stil over Holmsjön bij zonsondergang.

Tyvärr är det många som inte har långfärdsskridskor eller som har egna och vill kunna ta med sig vänner och bekanta på naturupplevelsen, men hädanefter finns det smidiga sådana ter plaatse te huur in Holm (alt. in Sundsvall). Man spänner enkelt fast dem under sina skor eller kängor. Sen är det bara att åka!

Leden van Holmbygdens Development (HBU) heeft ook 20% op huur.

Långfärdsskridskor (Lundhags) te huur.

.

Prijzen en films over hoe de schaatsen eronder werken: Toerisme / vrije tijd en lange skates.

Nuvarande temperatur i Holm:
Bekijk hoe de nachttemperatuur is geweest en voorspel hier aan de weerzijde.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *