Holm tent opp i regnbuens farger


Gjennom snøflakene naturlige prismer på kald kalesjen spre en regnbue av farger når Holm ble kalt opp. I oppkjørselen til skolen møtte sist fredag ​​for en tilsynelatende eldhärjdad skole. Med rigget lys, disco ball og skinnende effekter Anund Farm Skole og banen opp fra vintermørket. Trubaduren spilte iherdig med istapper på fingertuppene mens Holm Sportklubb solgt pølser. En nyspårat opplyste stien var åpen for amatører skiløpere og nyspolade is ble fulgt av både yngre og eldre skatere.

Rink disco var en veldig vellykket arrangement med hele 70-80 besøkende i løpet av kvelden til tross for bitende kulde på rundt tjue grader under null. Patrik Lindmark Thomas Åslin Andre. hadde iherdig kjempet for å synliggjøre og sette opp for kvelden. Enda mer hjulpet på plass, blant annet. å demontere og sammen skapte en veldig hyggelig kveld.

Her er noen vakre vinterbilder fra kvelden. bilde: Kent Åslin og Max Wikholm.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *