Se skuddveksling i DM derby

Til tross for en elendig start med baklängesmål i 2:Et minutt kunne Holm ta på i DM etter å ha beseiret Kovlands IF med 6-4 etter straffer.
Så det var bortelaget som startet best og og mottatt utbytte direkte, men ble til slutt kom inn i spillet og kunne før pause ved å sende en rask Emil Westberg som enkelt rundet Kovland keeper og ertende rullet ballen…
Les hele rapporten av saksbehandlingen ved holmssk.se/Alaget.

SE shootout og oppløsningen på i kveld SHOCKER!
Filmet og HD. Kvalitet Velg tannhjulikonet.

Holm keeper: Robert Jonsson. Holms straffskyttar: Janne Sölvestål, Mattias Engman, Rasmus Staaf, Patrik Mattson, Johnny Nutt. kameramann: Fredrik.

Resultater *
Holms SK Kovlands IF 6-4, 3-3 på full tid (1-1).
Mål HSK: Emil Westberg (Niklas Wikholm), Janne Sölvestål (straff), Niklas Wikholm.
straffesparkkonkurranse: Mattias Engman, Rasmus Staaf, Johnny Nutt.
Mål KIF: Jens Olsson 2, Sebastian Westling. straffesparkkonkurranse: Jens Olsson.
*DM-spill er ikke inkludert i Gold Femman konkurranse.

Neste DM-spill 1/16 finale: Holms SK – Lucksta IF onsdag 12/6 ved 19:00, Holm Vallen.
Neste seriekamp: Sund IF 2 – Holms SK onsdag 5/6, Flodberg Cape Sundsbruk.