Det går til ulv vinteren i Holm

Holms Verbesök i kirken.Natural Life kryper stadig nærmere. Den allerede nær naturen Holm har flere eksotiske rovdyr observasjoner. Denne helgen kan bli en ulv sett i midten av Anundgård, Holm.

Big Bear dømt i Liden..
I landsbyen og dens nærhet, har det nylig blitt observert bjørn i landsbyer. To uker siden sköts Videre er en stor Bjørn i Liden. Noe tidligere vært svært sjeldne. Les artikkelen ST.
.
Gaupa ble sett på verftet i Gimåfors..

I august var det også en gaupe like rundt en tomt i Gimåfors, der en gård skatt ble drept.
* Gaupa på bildet har ingenting å gjøre med den gjerning.
.
.Holm kirke.
Enda vanskeligere å slå, var imidlertid at på lørdag kveld kunne sees en ulv i Anundgård. Det var under en kveldstur til et lokale innbyggere så en større dyr spasertur bare noen få meter unna Holm kirke. En ulv med stor raggete halen var i bevegelse i midten av landsbyen. I et øyeblikk de begge hadde øyekontakt og en forbipasserende bilist stoppet og hadde også gleden av å se rovdyr. Så laget de ulven en virkelig håp for menigheten hekk og forsvant nordover med en svai inching opp mot skole.
.
.
Hva ulven var i kirken å gjøre er uklart. Muligens besøket var av religiøs art eller et besøk til noen jord knyttet til kjente? Kanskje det er en bjørn begravet…

Portforbud eller turistmål
En aktuell sak er så klart om det er farlig å gå ute om natten. Wolves, men er svært sjelden farlig for mennesker, og historisk, den eneste dokumenterte noen enstaka vilda vargattacker under 1700- og begynnelsen av 1800-tallet. En Håpet er at dette kan bidra til distriktet med en økt flyt av turister og fans som ønsker å få et glimt av ulv. Kanskje den lokale utendørs selskap Opptak Trading arrangere turer i Holm med ulv safari i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *