HSK sin “Guldfemman” stengt

Guldfemman.Holms SK’s guldfemmantävling är avgjord och resultatet blev ca. 8000 kr till klubben. Första priset i tävlingen gick till Ing-Marie Nordberg med lagetIng-Maries guldgossar”.

Förr i tiden var det bingo som gällde på Vike skola vilket senare avlöstes med Bingolotto hemma i sofforna. Det är ingen hemlighet att det är en stor utmaning att få ekonomin att gå ihop i föreningen. I år provade Holms Sportklubb en ny variant för att få klirr i klubbkassan – “Guldfemman”. En tävling med möjlighet att sätta en slant på laget med möjlighet att vinna en fotbollsresa eller något annat nöjesevenemang. Målet var att tjäna pengar och samtidigt kunna öka intresset runt föreningen och matcherna.

Förstapriset kammades hem av Ing-Marie Nordberg. Ett presentkort på 4000 kr till en fotbollsresa eller annat nöjesevenemang. Andrapriset gick till Niklas Wikholm som får äran att gå in gratis och få titta på alla hemmamatcher under 2014. Tredjepriset var ett presentkort på 300kr på Österströms Herrgård och vanns av Bo Kull. Den största vinnaren var dock Holms Sportklubb. Slutsumman för intäckterna blev 7750 kr till föreningen från alla supportrar. Pengar som t.ex. kan brukes til en fotball camp, sportsklær eller flere luft i spillballer.

HSK takker alle bidragsytere støttespillere som har bidratt i løpet av det siste sesong!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *