Aros Energi erklæringer kaste ut leietakere

Aros Energi erklæringer avslutter leietakere for Oppdrag uttalelse rapporter. Representanter for selskapets tilbud til Migrationsverket asyl overnatting oppringing av Östersunds-Posten, men ingen ønsker å svare på spørsmål.

Når Aros Energisertifisering fjor vår sendte sitt tilbud til utlendingsmyndigheten om asyl overnatting, bl.a.. en. Holm Tobo utenfor Uppsala gjorde det med leiligheter som allerede er levende mennesker. I løpet av sommeren, har forsøkt å få leietakere i Holm annerledes. Nå prøve å gjøre det samme ned i Tobo, selv om leietakere har kontrakter og retten til å forbli.

Forrige onsdag var Oppdrag gjennomgå en rapport om situasjonen for leietakere i Tobo aller overgrep i Aros Energideklarationers bolig. Michael Sterner selskapet sier i programmet at de skulle starte en dialog og få orden på feilene. I motsetning til en god dialog rapporter Arbetarbladet at Aros Energi erklæringer nå i stedet ønsker å kaste ut leietakere i Tobo. Leietakere Association står nå på beboernes side.

Prosessen med å kaste ut sine leietakere gjenkjent fra Holm. Marcus Hamberg som er majoritetseier i Aros Energi erklæringer selv kastet ut sin eldste leietaker i Holm i fjor. Selv om hun bodde der helt siden kommunen eide eiendommen, hun ble tvunget av Marus Hambergs selskaper Fagerhyltan å forlate sitt hjem i Holm. på bare 20 dager, ville hun bli borte.
- Jeg ønsker ikke å flytte fordi jeg bodd hele mitt liv i Holm, sa hun.
20/4 2012 ST: Nå tømt husene i Holm Les mer om leietaker som ble kastet ut.

Östersunds-Posten skrev også i går flere artikler av Aros Energi erklæringer og et annet selskap, Firma Tea Widéen. På flere steder i nabofylket, de to selskapene søkt bud for asyl overnatting. Ifølge omrisset mangler begge selskapenes leieavtaler og gjerninger egenskapene til asyl overnatting, selv om de har skrevet at de er eiere av det svenske Migrationsverket.

RIP ringer Migrationsverket fungerer Counsel Kent Juhlén og spør om han ikke finner det merkelig. – “allerede, jeg tror. Det er i dette tilfellet en falsk forklaring”, han svarer. Kent Juhlén sier at Migrationsverket undersøker selskaper.

RIP ringer også opp Tea Widéen, men da svarer stedet Teas datter Pia Karlsson fra Bracke. En Pia Karlsson med telefon Bracke er også kontaktperson for Aros Energi erklæringer og Bracke er bare én Pia Karlsson.
RIP spør om det er hun som er den Pia Karlsson Aros Energideklarationers anbud.
- Nei, det er ikke meg, tilsvarer Pia.
Hvordan kan det være at du tilfeldigvis har samme navn?
- Jeg kan ikke svare, Jeg vet ikke hva Aros Energi erklæringer er og ikke forstår hva du snakker om, sier Pia Karlsson.

Pia Karlsson og tidligere eier “Skandalhusen” i Holm Johan Stendahl hadde sammen før en asyl overnatting i Hälsingland som fikk stengt av en skandale, inkludert ubetalt merverdiavgift og arbeidsgiveravgift.

Lenker til artikler
25/11 AVFALLS: Migrationsverket undersøker selskaper
25/11 AVFALLS: Her ønsker de å starte en flyktning overnatting
25/11 AVFALLS: Flere turer rundt asyl overnattingssteder i Bracke og Strömsund
25/11 AVFALLS: Å starte asyl rom - men ingen avtale
21/11 Arbetarbladet: Leietakere kastet ut fra sine hjem
20/11 SR P4 Uppland: Overnatting på Skolvägen “Du forlater husene mer eller mindre i drift” Lytt til radio rapporter om leilighetene, forklarte at helserisiko.
20/11 eiendommen Nyheter: Mandat omtale i Tierp
27/10 SR P4 Uppland: Mugg og vannskader bør fjernes i Tobo

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *