Rival Møte på Holm Vallen i vårsolen!

Holms SK.Indals IF.I morgen er det kamp til bøndene i klubben som kan kalle seg konge av skogen. Holm og naboer fra Indal “TOK-sia elf” åpner på lørdag 12:00 plenen på Holm Vallen under lyse sol på våren varmen.
velkommen!

Ikke bare kamp
For ikke å glemme uansett interesse den blanke fotball, er at catering kurset er åpent! Kom, møte mennesker og kjøpe en hamburger eller kaffe.

En morsom måte å støtte den frivillige sektoren i Holm – holmssk.se/g5
Ikke mindre, er det en utmerket mulighet til å analysere evnene til teamet og ta del i dette året “Gold Femman konkurranse”. Du velger fem spillere i klubben som du tror ser ekstra lovende, så du er i en konkurranse for squeaky priser, t.ex. en Premier League-kamp Eller en Musikal. Brosjyrer for konkurransen vil være på Holm Vallen. Du kan også lese om årets lag og lage en serie her på Internett; holmssk.se/g5 (pris: 160 kr)

Nye spillere i årets Holm troppen

En av de nye spillerne i år, Jesper Eliasson, en Holm-sønn og tilbakevendte til klubben. Her er et kort intervju før sesongen i gårsdagens første gress trening på Holm Vallen.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *