vårsola, målkalas og smerte på Holm voll

Ambulansetransport fra Holm Vallen etter en hard sammen på park plan.“Holm benknäckargäng fra skog” Det har noen ganger blitt sagt, men spøk o siden var nå en elendig sammen park som resulterte i en brukket beinet av en av spillerne fra de tilreisende Indals IF.

Holm folkemengde samlet massivt under årets premiere hjem og øving før starten av serieproduksjon. Det var en etterlengtet møte mellom bygdene Holm o Indal, som fant sted på Medelpads tidligste og kanskje mest velholdte gress arena – Holm Vallen.

Etter flere år med dvalen Indal har nok en gang klart å mobilisere herrefotball slag. En etterlengtede comeback i seriesystem. Flere av Indal lag har tidligere spilt i Holm gensere og i dag var en fin gjenforening. Holm-gutter slått imidlertid grepet ganske raskt, og sluttresultatet ble hele 8-0.
.

Holm publikum invitert til hans naärvaro og kjøpte i kiosken,Bortsett fra de store fotball prestasjoner var mangranna deltakelsen blant holm beboerne i stands i dag den absolutte høydepunkt. Mer og mer “på byn” realisere gleden av å kombinere fotball drama med å møte folk og kjøpe seg en god rykende kopp kaffe eller burgere.
.

Nedre ben brudd i parken sammen (arkiver).En uheldig funksjon i spillet, men var en vanskelig sammen park mellom Henrik Lindblom i Holm genser og Magnus Persson fra Indal IF. Uheldigvis resultatene kondisjonert med en dobbelt brudd av Magnus og ambulansen måtte bli kalt. Med håp om en rask helbredelse takke holmer god kamp og ønsker Indalingarna lykke til med årets fotball.

Holm gutter preppade sesongen med lagfest for serie..
Holm guttene feiret seieren og finpusset samhold for serien med grilling og jovialitet av “høst” etter kampen.

Les kamprapporten fra forhandlingene på holmssk.se/Alaget.
.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *