Fugler og andre dyr i Holm?

Jeg nypensionerad lærere. Etter en "kollosalsocialt" arbeider for 40 i byen har vi forlatt boligen byen til fordel for Holm Nature fulltid. Boliger er "i skogen" et steinkast fra Navarns nordvestlige kysten, ved siden av den avdøde SCA skogen dyktig Willis Bylunds hytte. Her er gridlock hvis det går mer enn to biler per time. Ingen lyd- eller lysforurensning i byen, hvis ikke svart-throated dykker og ungene lyd som anses som "forurensende" betyr. Menneskelig tetthet i de neste kvadratkilometer er tilnærmet lik null i vinter, foruten oss. men fugler, andre dyr og planter er millioner ... Kan det bli bedre!

Her bor vi til vi er ikke lenger i stand til å måke snø, hugga av, grave, bygge, dyrking, ski, gå i skogen, fisk, kjøring, laga mat…

Bird på Navarn.Pensjonering betyr at jeg kan vie meg mer til min naturlige interesser. hovedsakelig fugler, Jeg har "vært involvert" i 50 år. Området er relativt ukjent i form av fugler, planter og pattedyr i generell. Jeg ønsker å få kontakt med dem som er interessert i fugler. Jeg vet bare om én av området som har et øye på fugler og dyr, Rolf Eriksson Sunnansjö, men det må være mange flere. Hvis du er en, kan du gi.

Jeg ønsker informasjon fra deg ...
…bor i området mellom Holm, Kovland, Indal, Spool, Torpshammar, sjokkert:

  • Dine interessante fugleobservasjoner i området, fra 30 år nå.
  • Hvis du har fugle spørsmål som du ønsker å hjelpe (bestemmelse, som fugl synger / lyder, holkbygge, häckningar mm). Jeg skal fortelle deg og / eller besøke deg om du vil. Jeg vil rapportere observasjoner på Artportalen (database for fugler, pattedyr, planter, insekter, fisk, reptiler), som samler observasjoner fra hele Sverige.

interessante fugler?
Rovfugler og ugler. Disse skal behandles konfidensielt, og vi må være forsiktig med å spre informasjon om dem for mye. Siden voles i området krasjet i april-mai 2015 så Vole uselvstendige raptors avlet sparsomt. Det virker som det er fortsatt mangel på jordrotter i vårt land (november).
Ducks, gjess, vadere, skogshönsfåglar, måkene, Perching er interessant. Vanlige fugler som vises uvanlig, for eksempel, den uvanlig tidlig på våren, flytting unormalt sent, hekker i uvanlige steder eller uvanlig skjer.
Alt som skjer er det av interesse. Ikke bare fugler. I de senere årene har jeg sett oter på 5 anledning, av juni Lokåsens beite! En mannlig vandrende langt fra vannet ...
Hvis vi kan satse på noe jeg har kontakt med botanikere, rovdyreksperter og andre, slik at vi kan få svar på våre bekymringer.

Til å begynne med,
Peter Berglund, Nwarn.…Jeg har en e-postkontakt: inlandsfauna@gmail.com. Ta gjerne der hvis du ønsker å kontakte eller ringe meg på 070-588 09 94. Er vi mer så skaper vi en felles plattform der vi kan holde kontakten med hverandre, hvor hvem som helst kan gå inn og skrive.
Spre denne samtalen til de som du tror ønsker å delta i nettverket!

hilsener
Peter Berglund, Nwarn

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *