Håkan Larsson /”penny Estate”: Falske dokumenter til Migrationsverket, innrykket F-skatt og nytt firmanavn

Det er nå forbereder febrilsk å få noen tid til å motta flyktninger i Stendahls skandalhus. Mens vokser skandale og uregelmessigheter vil fortsette på den nye eieren Håkan Larsson fra Örebro, nå samvirker med midler Stendahs. Etter fornektelser av linker til Johan Stendahl avslørt i Sveriges Television News Västernorrland, det kommer nå flere nye tvil:

  • Falske sertifikater som sendes i forespørsler til Migrationsverket.
  • Igjen, endre eierskap navn.
  • Innrykket F-skatte Håkan Larsson selskaper.
  • Løy om å ta kontakt med det lokale idrettslaget.
  • Uten planlegging tillatelse / byggetillatelse for asyl overnatting.

Falske sertifikat forespørsler til Migrationsverket
Håkan Larsson og Johan Stendahl advokat advokat Michael Sterner levert falsk ventilasjon sertifikat av eiendommer i Anundgård i sine bud til Migrationsverket å få godkjenning. Ventilasjons kontrollene har kommet fra et selskap uten F skatt og uten akkreditering for inspeksjon. Overnatting egenskaper berørte kan også bevitne noen inspektør aldri selv vært i sine leiligheter som angivelig kontrollerte protokollene.

Michael Sterner var som Stendahl som også 2013 når selv deretter sendt falske dokumenter for bygninger brannvern til Migrationsverket. Det var som Rescue Medelpad deretter ganske åpenbart at løy.

Igjen, endre eierskap navn – ikke “penny Estate”
Akkurat i tide for anskaffelse av asyl overnatting 2013 bytte “Stendahl skandalhus” eier av en ny på papir “leie” företag – Aros Energi erklæringer eid av en bekjent av Johan Stendahl. Tilsvarende var det sist vinter da en annen bekjent av Stendahl, Håkan Larsson kjøpt eiendommer. Håkan Larsson tok imidlertid mens Aros Energi erklæringer med Johan Stendahls juridiske representant som eneste direktør.

Koblinger mellom Håkan Larsson og Johan Stendahl ble avslørt på TV.

.
Nå omdøpt, men fra Håkan Larsson Bilkonsult AB Ore Fastigheter AB. Hvis årsaken er at
Håkan Larssons forbindelser til Stendahl avdekket uklart.

Innrykket F skatt
Etter mengder kreditt historie, gjeld og mangel på ansvarlighet har nå Skatteverket ført i F-skatt Håkan Larsson selskapets Aros Energi erklæringer. Selv om dette er Johan Stendahls advokat Michael Sterner som sitter i styret.

Tstein Det, alle tidligere avslag fra utlendingsmyndigheten og forbindelser til Johan Stendahl, skyldig svenske staten en kvart milliard, få Håkan Larsson Bilkonsult fra Örebro signere en avtale med det svenske Migrationsverket og åpne asyl overnatting skandale hus.

Løy om å ta kontakt med det lokale idrettslaget
Når Håkan Larsson vil beskrive sine røtter i Holm, skrev han at det fikk kontakt med lokale idrettslag. Dette motsies av Holm Sportklubb, når ingen av vært i kontakt om noen asyl overnatting. informasjon formidles til landsbyboerne eller briefing har heller ikke organisert.

Uten byggetillatelse / byggetillatelse
Det har ingen byggetillatelse for drift av asyl overnatting i dens egenskaper. Normalt kreves byggetillatelse eller byggesaken ved bruksendring av et bygg, det vil si når du går fra en aktivitet til en annen.
Flyktning Innkvartering for å leve sammen med andre de ikke kjenner vil oppfylle kravene i byggeforskriftene for virksomheten.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *