Ekstraordinært møte i Holm Fiber

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm og Stefan Edin på et ekstraordinært styremøte i Gimåfors.

Den andre dagen møtte Holm Fiber styret i et ekstraordinært møte. Til medlemmenes glede, kan det sies at styret etter at alle de byråkratiske forsinkelser nå endelig jobbe med Holm Fiber søknad. Siden de nye reglene er å komme i årene ønsker fylkesnemnda tillegg til den informasjonen som var grunnen til møtet.

Denne gangen samlet distriktet bredbandseldsjälar over en kopp kaffe med hvete lengden av prosjektet huset på Gimåfors Bygdegård. Neste gang brettet plasseres i den andre enden av Holmsjön, av “Hultman Rakan”. Arbeid med fiber bredbånd til Holm forbinder landsbyene, både billedlig og bokstavelig talt rundt Holmsjön.

Det er en omfattende frivillig forpliktet til å lese avsnittene i programregler, finne prosjekt, beregne budsjettet og samle medlemsavgifter M.M.. Totalt er det i overkant av 180 medlemmer av forbindelsen, både permanente og huseiere.

Situasjonen i dag er at Bynet står for utformingen av fiber tegning, mens anbud er tilgjengelige for valg operatør og operatøren av nettverket. Det gjenstår også å velge byggherren. Alt stokk, men bare etter at styret og styret endelig godkjent søknaden og innvilget økonomisk støtte. Det er å håpe at den godkjente kort tid etter at Holm fiber supplert med nødvendig informasjon, slik at det praktiske arbeidet kan starte i løpet av våren / sommeren.

OBS!
– Hvis du ikke har betalt årsavgiften for 2016 (og noen enda 2015), gjøre det som passerer!
Betale årsavgiften 100:- til BG 500-0229, skrive eiendom betegnelse og navn.
– Har du som medlem endret e-post, telefonnummer eller adresse? Oppdater denne.
– For de av dere som ikke har meldt hotellets Holm Fiber ennå er tid til å gjøre det nå, å få en billigere abonnementsavgift før startskuddet går. Les mer og meld deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *